2020-06-26

Arena Torsk har møtt fiskeri- og sjømatminister

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen har vært på besøk i Vesterålen og da fikk også Arena Torsk et møte med han og hans følge.

Levendelagring er en viktig del av strategien til Arena Torsk, og vi tok derfor ministeren med til levendelagringsanlegget til Levende Mellomlagring Vesterålen AS. For tiden er det bare Gunnar Klo AS som har fisk i anlegget, og daglig leder Arne E. Karlsen samt hovedeier Gunnar Jarl Klo ga ministeren en god innføring i arbeidet med å utvide torskesesongen. Betydningen av incentivordningen for landindustrien og for utvikling av levendelagring ble også godt beskrevet. Ministeren fikk også en god prat med Holmøy fiskemottak AS, Vesterålen Marine proteiner AS og Vesteraalens AS.

På turen fikk Arena Torsk fortalt ministeren om arbeidet vi har gjort som klynge og planene våre fremover. Ingebrigtsen ga uttrykk for at ble en lærerik tur, og at han likte den løsningsorienterte tilnærmingen han møtte i klyngen og dens medlemmer.

NYHETSARKIV

Nyhetsbrev

Vi håper mange av dere vil gi oss spennende innspill, slik at vi kan nå våre høye felles ambisjoner om å videreformidle de mange gode historiene fra vår fantastiske næring!